3D-LIFE.ROCKS

Photo credits: Florian, client met zijn eerste zelf gemaakte blaster.

 

3D-LIFE.ROCKS is een initiatief vanuit 3D-Props.
Het is gericht op het helpen, begeleiden en laten groeien van jongeren en volwassenen met ASS (autisme spectrum stoornis).

Momenteel begeleid ik 4 cliënten met ASS verdeeld over verschillende dagdelen met als doel het beste op creatief en sociaal gebied in hun naar boven te halen zodat hun zelfbeeld en eigenwaarde een flinke boost krijgt.

Ik geloof dat iedereen kwaliteiten heeft en iets heeft waarin hij of zij kan uitblinken. Samen gaan we hier naar opzoek en proberen we een langdurige samenwerking te bewerkstelligen zodat ze uiteindelijk een volwaardig lid kunnen worden en zijn van het team 3D-Props.

Mijn streven is om samen met mijn cliënten mooie projecten te maken die wij samen op conventies tentoon kunnen stellen met als doel mijn cliënten al die geweldige reacties van bezoekers te laten ervaren.

Denk jij dat dit jou wel past of ken je iemand bij wie dit past uit de regio Enschede neem dan vrijblijvend contact met mij op via de Nationale Hulpgids of stuur mij een mailtje via deze site.
https://www.nationalehulpgids.nl

Help 3D-LIFE.ROCKS met een donatie!

Door ons te steunen kunnen wij naar conventies en daar ook in een hotel overnachten zodat ze een geweldige complete ervaring krijgen.
Ook kunnen we het geld goed gebruiken zodat we de werkplekken van de cliënten steeds beter kunnen aanpassen zodat ze prettig en veilig kunnen werken.
Doneer hier <<